Tæller Guido Maria Kretschmer | Stjerneparfumer.dk

Guido Maria Kretschmer

GMK-Logo 500a8a705d


Haute Parfum by Guido Maria Kretschmer

100% Guido Maria Kretschmer i to dufte. En for hende, en for ham.

Endelig opfylder designeren hans længe nærede drøm og kreerer sin første duftkollektion – eksklusiv med LR. Det særlige: Duftene er skabt ud fra Guido Maria Kretschmers personlighed: Som mode designer, som entertainer, som en person, der rører ved andre mennesker.

"Jeg vil ikke kun forføre. Jeg vil røre, " det er Guido Maria Kretschmer overbevisning, som også ligger til grund for sine parfumer: Forelsket i detaljer, med mennesket i fokus, elegante med forudsætninger for en klassiker, unikke med den umiskendelige signatur af modedesigneren.

Guido Maria Kretschm 19e50dbb7d

Guido Maria Kretschmer for Men

Køb den på www.1WorldShop.dk

Orientalsk ▪ Krydret ▪ Charmerende

Den energiske top note med frugtagtig mandarin og frisk bergamot repræsenterer Guidos forfriskende karisma som entertainer.
I hjerte noten, kan designeren mærkes: Krydret peber møder geranium og cashmere træ af høj kvalitet.
Basis noten er mennesket Guido Maria Kretschmer: Varm vanilje kombineret med maskulin vetiver- og læder-akkorder.

Guido Maria Kretschm cc1402c49f

Guido Maria Kretschmer for Woman

Køb på www.1WorldShop.dk

Floral ▪ Frugtagtig ▪ Sensuel ▪ Orientalsk

Den bløde top note forfører så forskellig som Guidos åbne karakter som entertainer - med frugtagtig mandarin, blomme og pære.
I den elegante hjerte note, forenes orange- og lotusblomst til en stilfuld buket.
Guidos kærlighed til mennesker kommer tydeligt til udtryk i den sensuelle basis note: sandeltræ, vanilje og moskus smelter sammen til et attraktivt miks.

Flakonerne

Selv flakonerne har modedesigner Guido Maria Kretschmer personlig været med til at designe. Ligesom sin mode linje, elegant, tidløs og unik. Inspireret af de mennesker, for hvem de er skabt, minder Guidos fashion design flakon til damer om stoffet på en ædel kjole, der smyger sig om kroppen. Strukturen på herreflakonen bryder lyset og symboliserer hermed de farverige facetter af Guido Maria Kretschmer. Begge flakoner, svøbt i fint stof og leveret i en ædel boks.

Copyright © 1World Direct 2017      Denne hjemmeside tilhører LR-partner 1World Direct, ikke LR Health & Beauty Systems