Tæller Politik mht. identitet | Stjerneparfumer.dk

Politik mht. identitet

1World Directs (og Stjerneparfumer.dk´s) politik med hensyn til beskyttelse af kunders identitet dækker indsamling og brug af personlige oplysninger, som 1World Direct må indsamle, når du kommunikerer med 1World Direct, f.eks. når du besøger vores websted, køber LR-produkter gennem os eller ringer til 1World Direct.
Brug et øjeblik på at læse denne politik, som fortæller, hvordan vi behandler personlige oplysninger, inklusive hvilke typer oplysninger der indsamles, hvor oplysningerne bruges og til hvilke formål, hvem vi videregiver oplysningerne til og hvordan vi sikrer dine personlige oplysninger. Hos 1World Direct lægger vi stor vægt på at beskytte dine personlige oplysninger.

Derfor indsamler vi personlige oplysninger

Vi indsamler dine personlige oplysninger, fordi vi dermed kan tilbyde en bedre kundeservice. Vha. oplysningerne kan vi give dig nem adgang til produkter og tjenester og fokusere på områder, der er af interesse for dig. Derudover bruger vi dine personlige oplysninger til at holde dig underrettet om nye produkter, særtilbud, begivenheder og andre relevante oplysninger.

Hvis du ikke vil holdes ajour med nyheder og de seneste oplysninger om produkter fra 1World Direct, skal du blot skrive dette til os på info@stjerneparfumer.dk

Oplysninger, vi indsamler og hvordan vi bruger dem

Der er en række situationer, hvor dine personlige oplysninger kan hjælpe os med at give dig bedre produkter. Vi kan f.eks. bede dig om personlige oplysninger, når du taler i telefon med os, henter  eller bestiller et katalog, tilmelder dig nyhedsbrev og køber et produkt. Når du snakker og skriver med 1World Direct, kan vi bede om relevante personlige oplysninger, f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og oplysninger om, hvordan du ønsker at blive kontaktet. Vi indsamler oplysninger om aktiviteten på vores websted. Oplysningerne hjælper os til at finde ud af, hvordan vi bedst kan præsentere vores kunder for brugbare oplysninger og til at finde ud af, hvilke dele af vores websted og produkter, der er af størst interesse for vores kunder.

Brug af personlige oplysninger

Det er vigtigt for 1World Direct at beskytte kundernes identitet. 1World Direct hverken sælger eller udlejer dine kontaktoplysninger til andre firmaer.

Med vores leverandørere, forhandlere og strategiske partnere.

Der kan være situationer, hvor det vil være til fordel for 1World Direct at dele visse af dine personlige oplysninger med andre, som 1World Directt har et vigtigt forretningsmæssigt forhold til, eller som hjælper 1World Direct med at levere produkter til dig. Disse firmaer kan hjælpe os med at udføre ordrer fra kunder, levere produkter til dig, tilbyde kundeservice, fastslå din interesse i vores produkter.

Spørgsmål om beskyttelse af identitet

Hvis du har spørgsmål til eller er bekymret over 1World Directs politik med hensyn til beskyttelse af kunders identitiet og brug af personlige oplysninger, kan du skrive til os på info@stjerneparfumer.dk

Hvis du giver os besked om, at vi ikke må bruge dine oplysninger, gør vi naturligvis ikke det.

Copyright © 1World Direct 2017      Denne hjemmeside tilhører LR-partner 1World Direct, ikke LR Health & Beauty Systems