Tæller LR Health & Beauty Systems indgår tre-årig kontrakt med top-model Karolina Kurkova | Stjerneparfumer.dk

LR Health & Beauty Systems indgår tre-årig kontrakt med top-model 
Karolina Kurkova

LR Health & Beauty Systems indgår tre-årig kontrakt med top-model Karolina Kurkova

Karolina Kurkova Eau de Parfum fra LR Health & Beauty Systems

Karolina Kurkova Parfume fra LR Health & Beauty Systems

Internationale markedsføringsaktiviteter starter januar 2013

Ahlen, 17. December 2012 - En milepæl: Sammen med top model Karolina Kurkova, er LR Health & Beauty Systems gearet til en imponerende udvidelse af firmaets aktiviteter med prominente berømtheder. LR vil fra 2013 eksklusivt markedsføre en individuel parfume og et kropspleje produktprogram for en af verdens mest succesrige catwalk stjerner.

Sammensætningen - blomsteragtig, grøn, elegant - af fortryllende romantisk blomsterduft af Jasmin, Tuberose og en varm Vanilje tone med et pust af lokkende honning, efterlader dig med et uforglemmeligt indtryk. Karakteristikken af den nye duft fra LR kombinerer glitter og glamour ved de internationale catwalks og er samtidig en hyldest til Karolina Kurkovas hjemland, Tjekkiet. Det unikke produkt sæt indeholder Eau de Parfum, Parfum Absolu, Body Lotion, Shower Crème og Eau de Toilette.

"Udviklingen af en top-kvalitet kvinde-parfume, der netop er tilpasset min personlighed sammen med et dedikeret og passioneret team fra LR har i høj grad har inspireret mig. Jeg har stillet de højeste krav til dette fælles projekt, og har været stærkt engageret i dets tilblivelse. Med LR ved jeg, at jeg er i erfarne hænder. Jeg glæder mig til vores professionelle teamwork nu og i fremtiden”, sagde en glad Karolina Kurkova.

Den internationale top model er den største stjerne på alle internationale catwalks: People Magazine har udnævnt hende til en af verdens 50 smukkeste, det er den yngste model nogensinde til at vinde "Model of the Year' ved VH1/Vogue Fashion Award, den yngste model nogensinde til at være på forsiden af amerikansk Vogue i en alder 16 og Anna Wintour, chefredaktør for Vogue USA har beskrevet  hende  "Den Sidste Store Supermodel". Derudover er Karolina blev opført af Forbes som en af verdens højst-betalte modeller. Karolina er udødeliggjort som stjerne på Hollywoods "Walk of Fame" og hun blev fornylig tildelt “Style Icon Award” og “Beauty Award”.

"Vi er meget glade for at have kunnet “score” en top stjerne som Karolina Kurkova, hvis navn i internationale kredse er synonymt med high fashion og førsteklasses skønhed. Vores ekspertise, som vi har fået gennem mange års markedsføring af førsteklasses stjerne-parfumer, har længe været globalt anerkendt. Dermed udbygger vi signifikant vores forretningsstrategi med succesfaktoren “Premium Celebrities” til at give vores ca. 300.000 salgspartnere succes. Vi vokser til stadighed og investerer udover i vores tyske kernemarked især også i de 30 europæiske og australske LR-markeder”, understregede Dr. Jens M. Abend, adm. direktør og talsmand for LRs ledelse. Når det kommer til samarbejde med topstjerner, tværnational berømmelse, kompromisløs kvalitet og de højeste standarder er et koordineret teamwork i fokus. Tilo Plöger, COO i LR tilføjer: "Når det kommer til vores marketingstrategi med berømtheder, er vi afhængige af individuelle og bæredygtige teamworks. Med Karolina Kurkova, er det lykkedes os at fange de unikke facetter af hendes personlighed og omdanne dem til i en umiskendelig kvinde-parfume. I 2013 vil vi starte op med et karakteristisk produktsortiment, der optimalt vil supplere vores portefølje. "

Om Karolina Kurkova

Karolina Kurkova har arbejdet med alle top otografer, brands og publikationer rundt om i verden. Mærker som Channel, Dior, Louis Vuitton, Valentino, Tommy Hilfiger og Yves Saint Laurent bare for at nævne nogle få, magasiner som Vanity Fair, Elle, Vogue og mange flere. Karolina er også kendt som “Victorias Secret Angel”, som hun har været i mange år. 
Ikke alene er Karolina hyldet i modens verden, den unge model er ligeledes trådt ind i underholdnings-industrien. Karolina debuterede på det store lærred i sommeren 2009 i filmen "GI Joe: The Rise of the Cobra". Hun fortsatte i actiongenren, hvor hun spillede en gæstekarekter i den populære NBC tv-serie "Chuck". Hun har også haft gæsterolle i det populære "30 Rock" show. 
Senest har Karolina været vært og producerede det succesfulde TV-prime time show "The Perfect Model", hvor hun var mentor for unge modeller og delte hendes enorme professionalisme og erfaring med publikum.

Om LR Health & Beauty Systems GmbH

LR Health & Beauty Systems GmbH, en af ​​Tysklands ledende direkte salgsvirksomheder til kropspleje og skønhedsprodukter, er repræsenteret i 30 lande og med ca. 1.000 medarbejdere og omkring 300.000 selvstændige salgspartnere. LR er en af ​​de førende globale aktører i branchen. Firmaets success-søjler omfatter tyske kvalitetsprodukter, et unik bilkoncept, en faglig uddannelse og service af salgspartnere, en fair og gennemsigtig marketingplan samt samarbejde med berømtheder som Bruce Willis, Emma Heming-Willis, Heidi Klum, de 4 "Desperate Housewives", Michael Schumacher, Boris Becker og Marcus Schenkenberg.

LR er medlem af følgende foreninger: Verband der Vertriebsfirmen Kosmetischer Erzeugnisse eV (VKE) [forbund af tyske kosmetikdistributører], Bundesverband deutscher Industrie-und Handelsunternehmen für Arzneimittel, Reformwaren, Nahrungsergänzungsmittel und Körperpflegemittel eV (BDIH), [Sammenslutningen af ​​tyske industri-og handelsfirmaer inden for lægemidler, sundhedspleje-produkter, kosttilskud og produkter til personlig hygiejne], Bundesverband Direktvertrieb Deutschland eV (BDD) [det tyske direktesalg forbund] og European Direct Selling Association (SELDIA) [det europæiske direktesalgs forbund].


Pressemeddelelse er oversat af Lars Hansen fra engelsk.

Se original tekst: LR Health & Beauty Systems enters a tree-year contract with top model Karolina Kurkova

Se det officielle presse-billede fra 

LR Health & Beauty Systems

af Karolina Kurkova

 

Copyright © 1World Direct 2017      Denne hjemmeside tilhører LR-partner 1World Direct, ikke LR Health & Beauty Systems